loading...
Home » Trezirea Conștiinței » Un pacient cu arsuri grave riscă să își piardă viața pentru că nu există locuri în spitalele de specialitate

Un pacient cu arsuri grave riscă să își piardă viața pentru că nu există locuri în spitalele de specialitate

Pro TV

spital<!– spital –>

Un bărbat de 71 de ani, aflat în stare gravă după ce apartamentul în care locuia a explodat vineri în Botoșani, va fi trimis într-un spital de specialitate abia după intervenția ministrului Sănătății, Florian Bodog.

Bolnavul a fost internat la secția de Terapie Intensivă din Spitalul Județean din Botoșani, iar medicii de acolo au făcut mai multe solicitări pentru ca acesta să fie transferat la un alt spital, special pentru arși, deoarece unitatea medicală nu are aparatura necesară pentru a-l trata.

Cu toate acestea, până acum, medicilor li s-a spus că toate locurile pentru „marii arși” sunt în prezent ocupate.

Bărbatul, care are arsuri de gradul III și IV, pe jumătate din suprafaţa corpului, a fost trecut pe o listă de aşteptare.

loading...

Victima este în stare stabilă, dar prognosticul medicilor este rezervat.

Abia după intervenția ministrului Sănătății Florian Bodog a fost găsit un loc la Iași, astfel că pacientul va fi transferat acolo. Însă chiar și așa, bolnavul va sta într-o rezervă amenajată special pentru el, deoarece nu există o secție de mari arși.

loading...

Lasă un răspuns

loading...
More 594 posts in Trezirea Conștiinței
Recommended for you
Amintiri din Moarte Clinica, Dezvaluiri Socante -Video

Amintiri din Moarte Clinica, Dezvaluiri Socante -Video   Amintiri moarte clinică, dezvăluiri uluitoare a unui...

error: Content is protected !!