loading...
Home » Trezirea Conștiinței » Tânără de 19 ani găsită moartă în camera frigorifică a unui hotel. Ce au surprins camerele

Tânără de 19 ani găsită moartă în camera frigorifică a unui hotel. Ce au surprins camerele

Facebook.com

tanara camera frigorifică<!– tanara camera frigorifică –>

Filmările camerelor de supraveghere ar putea elucida misterul morții misterioase a unei tinere din Chicago, al cărei cadavru a fost descoperit în camera frigorifică a unui hotel, săptămâna trecută.

Cazul a declanșat isterie pe rețele sociale, unde au fost lansate ipoteze șocante despre tragedie și au fost făcute acuzații dintre cele mai aberante, relatează CNN.

Poliția din Rosemont, o suburbie situată la nord-vest de Chicago, a relatat că Kenneka Jenkins, de 19 ani, a fost văzută ultima dată sâmbătă, 9 septembrie, la o petrecere organizată în Hotelul Crowne Plaza Chicago O’Hare.

Familia i-a anuțat dispariția mai târziu, în aceaași zi, iar cadavrul a fost găsit într-o caeră frigorifică a hotelului în dimineața zilei următoare.

Poliția a dat publicității înregistrările camerelor de supravheghere care au surprins-o pe tânără, pentru a respinge speculațiile făcute pe marginea cazului. În același timp, de pe camere lipsește momentul cel mai important – cum a ajuns tănără în congelator – astfel că rămân multe întrebări fără răspuns.

loading...

Lasă un răspuns

loading...
More 594 posts in Trezirea Conștiinței
Recommended for you
Amintiri din Moarte Clinica, Dezvaluiri Socante -Video

Amintiri din Moarte Clinica, Dezvaluiri Socante -Video   Amintiri moarte clinică, dezvăluiri uluitoare a unui...

error: Content is protected !!