loading...
Home » Trezirea Conștiinței » Supraacciza a scumpit cu 13 bani/ l carburanții. Avertismentul transportatorilor: ”Cresc toate prețurile”

Supraacciza a scumpit cu 13 bani/ l carburanții. Avertismentul transportatorilor: ”Cresc toate prețurile”

Benzina şi motorina s-au scumpit vineri cu până la 13 bani pe litru, după ce Guvernul a introdus supraacciza la carburanţi. Benzinarii l-au contrazis, practic, pe premierul Tudose, care în repetate rânduri a susţinut că preţurile nu vor creşte.

În timp ce şoferii susţin că vor alimenta mai puţin, transportatorii atrag atenţia că scumpirile de la pompă se vor regăsi în tot lanţul alimentar şi al produselor de strictă necesitate. Vineri, niciun oficial nu a ieşit public să explice situaţia.

Românii care au alimentat vineri la benzinării nu au plecat foarte fericiţi de la pompă.

loading...

Preţurile au crescut tocmai vineri, când a intrat în vigoare noua taxa de 16 bani pe litrul de benzină. În funcţie de benzinărie, scumpirea s-a făcut diferit, de la 7 până la 13 bani.

Vestea proastă e că acciza de 16 bani va fi dublată la 1 octombrie, când surse de la companiile petroliere susţin că va urma o altă scumpire. Asta în ciuda declaraţiilor premierului Mihai Tudose.

loading...

Lasă un răspuns

loading...
More 594 posts in Trezirea Conștiinței
Recommended for you
Amintiri din Moarte Clinica, Dezvaluiri Socante -Video

Amintiri din Moarte Clinica, Dezvaluiri Socante -Video   Amintiri moarte clinică, dezvăluiri uluitoare a unui...

error: Content is protected !!