loading...
Home » Trezirea Conștiinței » Scandal uriaș în Constanţa după ce o fată a fost lovită pe trecerea de pietoni. Ce au făcut rudele

Scandal uriaș în Constanţa după ce o fată a fost lovită pe trecerea de pietoni. Ce au făcut rudele

A fost mobilizare de forţe sâmbătă seară pe un bulevard circulat din Constanţa, unde zeci de oameni de etnie romă şi-au aruncat cuvinte grele şi s-au îmbrâncit.

Protagoniştii sunt rudele şi prietenii unei fete de 16 ani ce fusese lovită cu puţin timp înainte de o maşină pe o trecere de pietoni. Pentru a-i potoli pe apropiaţii adolescenţei a fost nevoie de intervenţia jandarmilor.

Totul a început după ce pe un bulevard din Constanţa, o şoferiţa a lovit două persoane care se aflau pe trecerea de pietoni. La faţă locului au ajuns imediat rudele, prietenii şi vecinii uneia dintre victime – o faţă de 16 ani. În timp ce adolescenta primea îngrijiri din partea medicilor, cei apropiaţi ei au început să ţipe, apoi să se îmbrâncească.

Șoferița a suferit un atac de panică și a primit și ea îngrijiri medicale, după care a fost preluată de o altă ambulanță și transportată la spital.

loading...

Lasă un răspuns

loading...
More 593 posts in Trezirea Conștiinței
Recommended for you
Video SOCANT, Apa Oceanelor  din Coastele Sud Americii Dispare Treptat.

Video SOCANT, Apa Oceanelor  din Coastele Sud Americii Dispare Treptat.   După Uraganele  care au...

error: Content is protected !!