loading...
Home » Stiri » Samsung va înregistra un profit record, dar nu mulţumită doar Galaxy S8 – NOOBZ.RO

Samsung va înregistra un profit record, dar nu mulţumită doar Galaxy S8 – NOOBZ.RO

Analiştii estimează că Samsung Electronics va anunţa un profit record, în principal datorită cererii foarte mari pentru semiconductori şi mai apoi datorită succesului înregistrat de smartphone-ul flagship Galaxy S8.

Venitul net va fi unul record, de 9.6 miliarde de dolari în cele trei luni de zile care se încheie la iunie, a declarat Suwon, companie cu sediul în Coreea de Sud, într-un raport publicat marţi, depăşind proiecţiile Bloomberg de 8.75 miliarde de dolari.

Rezultatele vin într-o perioadă critică, în care Jay Y. Lee este în plin scndal şi a fost ţinut departe de scaunul de vice-preşedinte Samsung pentru o durată de jumătate de an. În absenţa acestuia, compania a lansat Galaxy S8, reuşind astfel să îşi revină după retragerea de pe piaţă a Note 7, timp în care a mărit investiţiile în cipuri pentru a face faţă cererii rivalilor, inclusiv Apple Inc.

„S8 a ajutat într-adevăr Samsung să se pună înapoi pe picioare, lăsând în final eşecul Note 7 în urmă”, a declarat Bryan Ma, analist din industria de tehnologie. „Dar, trebuie de asemenea să ţinem minte că mare parte din situaţia Samsung se datorează memoriilor şi display-urilor, de asemenea, aşa că nu totul ţine de S8.”

loading...

Lasă un răspuns

loading...
More 1176 posts in Stiri
Recommended for you
23 SEPTEMBRIE, ZIUA ÎN CARE NIBIRU APARE?

[ad_1] De-a lungul istoriei, omul a fost obsedat de proporții, de armonie. Leonardo da Vinci...

error: Content is protected !!