loading...
Home » Stiri » Românii nu se prea plâng de ”țepele” de pe net, reiese dintr-un studiu european

Românii nu se prea plâng de ”țepele” de pe net, reiese dintr-un studiu european

Comisia Europeană a alcătuit un studiu în care a analizat comportamentele diferiților cumpărători online din statele Uniunii Europene. Aflăm astfel că românii nu prea se plâng atunci când întâmpină dificultăți în ceea ce privește e-commerce-ul transfrontalier. România se află pe penultimul loc la numărul de plângeri, doar 52,4% din clienții păgubiți alegând să facă ceva în privința evenimentelor nefericite.

Suedezii sunt ceva mai îndrăzneți decât popoarele din Est și ocupă primul loc în acest clasament, cu o rată de plângeri de 78,6%. Locul doi este ocupat de Malta, cu 74,1%, fiind urmată de Portugalia, cu 70,3%. Media din UE este de 60,3%. Avem aici și o veste bună. În România, condițiile oferite consumatorilor s-au îmbunătățit destul de mult în ultimii trei ani.

loading...

studiu european

Studiul european ne mai arată că e-commerce-ul din țările UE este într-o continuă creștere. Cele mai mari salturi în comenzi sunt în Marea Britanie, Irlanda, Franța și Portugalia. Creștere avem și în România, semn că populația începe să aibă din ce în ce mai multă încredere în comerțul online. De partea cealaltă, Finlanda, Islanda, Estonia, Slovacia și Norvegia sunt țările în cadrul cărora e-commerce-ul se află pe o pantă descendentă.

loading...

Lasă un răspuns

loading...
More 1176 posts in Stiri
Recommended for you
23 SEPTEMBRIE, ZIUA ÎN CARE NIBIRU APARE?

[ad_1] De-a lungul istoriei, omul a fost obsedat de proporții, de armonie. Leonardo da Vinci...

error: Content is protected !!