loading...
Home » Istoric » Regatul Cerului – Kingdom of Heaven online subtitrat

Regatul Cerului – Kingdom of Heaven online subtitrat

loading...

Regatul Cerului – Kingdom of Heaven online subtitrat

 

Regatul Cerului – Kingdom of Heaven 2010 este un film ONLINE romantic – razboi cu subtitrare in romana. Punctul de pornire in destinul eroic al lui Balian (Orlando Bloom) il constituie intalnirea cu un cruciat, cavalerul Godfrey of Ibelin (Liam Neeson). Dezvaluindu-i faptul ca este tatal sau, Godfrey ii arata lui Balian ce inseamna cu adevarat rangul de cavaler si il ia cu el in Regatul Cerului, in Sfanta Cetate a Ierusalimului.

In acea perioada – situata intre a doua si a treia cruciada – in Ierusalim domnea o pace fragila, mentinuta datorita eforturilor regelui Baldwin al IV-lea si a consilierului sau Tiberias (Jeremy Irons), sustinuti de o serie de cavaleri, printre care si Godfrey of Ibelin, care au jurat sa apere acest regat cu pretul vietii lor in acest film regatul cerului. La moartea sa, Godfrey ii transfera fiului sau indatorirea de a pastra pacea, de a-i apara pe cei slabi si de a face ca un “regat al Cerului” sa fie posibil pe pamant.

loading...

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...
More 4 posts in Istoric
Recommended for you
Risen 2016 Film Online Subtitrat in Romana

Risen 2016 Film Online Subtitrat in Romana Gen: Actiune, Aventura, Drama An: 2016 Regizor(i): Kevin Reynolds Actori: Joseph Fiennes,Peter Firth,Tom Felton...

error: Content is protected !!