loading...
Home » Trezirea Conștiinței » ”Niro”, condamnat în dosarul Microsoft, a părăsit Penitenciarul. Decizie amânată pentru Cocoș

”Niro”, condamnat în dosarul Microsoft, a părăsit Penitenciarul. Decizie amânată pentru Cocoș

Inquam

Dumitru Nicolae<!– Dumitru Nicolae –>

Omul de afaceri Dumitru Nicolae – condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare în dosarul „Microsoft” – a părăsit, vineri seară, Penitenciarul Jilava, după ce Tribunalul Ilfov a decis eliberarea condiţionată a acestuia.

Dumitru Nicolae le-a spus jurnaliştilor că abia aşteaptă să îşi vadă copiii.

„Uitaţi, am lacrimi în ochi”, a spus omul de afaceri, nedorind să facă alte declaraţii.

Decizia de eliberare condiţionată a lui Dumitru Nicolae a fost pronunţată vineri de Tribunalul Ilfov, care a menţinut, astfel, decizia luată în 2 august de Judecătoria Sectorului 4.

În cazul lui Dorin Cocoş, magistraţii au amânat până în 26 octombrie pronunţarea unei decizii privind eliberarea condiţionată, la solicitarea avocaţilor omului de afaceri.

loading...

Judecătoria Sectorului 4 arăta în motivarea deciziei de liberare în cazul lui Dumitru Nicolae că în perioada detenţiei a avut un comportament corespunzător, a fost recompensat de patru ori, a câştigat prin muncă 36 de zile şi a participat la activităţi culturale. Judecătorul mai reţine că timpul petrecut în închisoare de Nicolae Dumitru a fost suficient pentru reeducarea condamnatului şi că acesta şi-a putut forma o atitudine corectă faţă de valorile sociale, faţă de ordinea de drept şi faţă de regulile de convieţuire socială.

loading...

Lasă un răspuns

loading...
More 595 posts in Trezirea Conștiinței
Recommended for you
Coreea de Nord reacționează după ce SUA au trimis bombardiere în apropierea țării

Coreea de Nord reacționează după ce SUA au trimis bombardiere în apropierea țării. Coreea de...

error: Content is protected !!