loading...
Home » Stiri » NICIO SURPRIZĂ. Iohannis, în Covasna și Harghita, întâlniri doar cu partea maghiară | Dan Tanasa

NICIO SURPRIZĂ. Iohannis, în Covasna și Harghita, întâlniri doar cu partea maghiară | Dan Tanasa

Loading...


July 17, 2017 •
Președintele României
Views: 7

Președintele Klaus Iohannis va vizita mâine, 18 iulie, județele Harghita și Covasna. Iohannis nu se va întâlni cu reprezentanții românilor din cele două județe.

Vezi și APEL LA SOLIDARITATE. Românii din Covasna și Harghita cer ajutorul pentru oprirea batjocoririi voievodului Mihai Viteazul

„Marți, 18 iulie, președintele României, Klaus Iohannis, va fi în vizită în județele Harghita și Covasna. Au trecut mulți ani de când un șef de stat nu a mai fost în vizită oficială în cele două județe din centrul țării, iar scopul acestei vizite îl reprezintă cunoașterea problemelor locale, identificarea realităților zonei, dar și a elementelor care țin de viitoarea dezvoltare regională”, a declarat, purtătorul de cuvânt al șefului statului, Mădălina Dobrovolschi, preluată de Agerpres.

Din păcate, Președintele României nu este nici pe departe interesat de identificarea realităților zonei. Din programul vizitei lipsește orice fel de întâlnire cu comunitațile de români din cele două județe, supuse unui proces violent de epurare etnică de către autoritățile publice locale controlate de UDMR.

Surse din cadrul comunității românești din cele două județe mi-au confirmat faptul că Președintele Iohannis nu se va întâlni cu conducerea Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș și nici cu conducerea Episcopiei Ortodoxe a Covasnei și Harghitei. Domnia sa tratează acest subiect ca orice alt politician de la București, interesat doar de voturile UDMR și complet orb și surd la problemele românilor din cele două județe. Sigur, oficial vizita este împachetată frumos în „întâlniri cu autoritățile publice locale”. Însă doar cineva rău intenționat nu observă că în această zonă toată administrația publică locală este controlată de UDMR. Ca atare, întâlnirea Președintelui Iohannis este în fapt una cu UDMR, nu cu administrația publică locală.

FOTO: enational.ro

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.


Tags: , , ,

loading...

Lasă un răspuns

More 1096 posts in Stiri
Recommended for you
Donald Trump: ”Cred ca Kim Jong-un începe să ne respecte”

[ad_1] Donald Trump face ce face şi ajunge mereu subiect de scandal. Preşedintele american şi-a...