loading...
Home » Descopera » Mulțumitul și nemulțumitul Iohannis – Justitiarul

Mulțumitul și nemulțumitul Iohannis – Justitiarul

Loading...
De ce n-ar fi Klaus Iohannis mulțumit de DNA? I-a măturat pe toți incomozii din preajma sa și pe toți adversarii mai importanți. Nu DNA i-a tocat nervii lui Victor Ponta, ca acum, cînd nu mai contează de nici un fel, să aflăm o știre mai pierdută decît ora de începere a unei piese de teatru? Că dosarul lui Victor Ponta, disjuns de DNA și trimis la Parchetul General, a fost închis? Super!? De mirare că președintele nu i-a trimis vestea împreună cu o sticlă de șampanie și cu un bilețel pe care să scrie: „Scuze! Scopul scuză mijloacele! Klaus Iohannis“.

Cum să nu fie mulțumit președintele de DNA? A dispus Laura Codruța Kovesi (căci nimic nu se inițiază fără dispoziția sa) o cercetare a dosarului cu declarația în fals a doamnei Carmen Iohannis?A cercetat DNA-ul afacerea scandaloasă din jurul modernizării pistei și a Aeroportului Internațional Sibiu? Poimarți! A cercetat DNA-ul cum s-a decis sentința din dosarul 1672/306/2007, prin care Forumul Democrat al Germanilor din România a devenit succesorul patrimonial al Grupului Etnic German (organizație fascistă interzisă prin Convenția de Armistițiu din 1944 și cu bunurile confiscate printr-un Decret Regal)?
Cum să îl încurce Laura Codruța Kovesi pe președintele în exercițiu, de care depinde scaunul ei? Încă nu s-a găsit cineva mai puternic care să-i ceară o asemenea cercetare!

loading...

Lasă un răspuns

More 138 posts in Descopera
Recommended for you
Muntele Ceahlău, Locul Unde Se Petrec Fenomene Inexplicabile

Muntele Ceahlău, Locul Unde Se Petrec Fenomene Inexplicabile   În fiecare an, la începutul lunii...