Home » Sanatate » Mona Segall pregătește o nouă emisiune la Antena 1, după un format internațional: The Wall
the wall tb1000 - Mona Segall pregătește o nouă emisiune la Antena 1, după un format internațional: The Wall

Mona Segall pregătește o nouă emisiune la Antena 1, după un format internațional: The Wall

Loading...


Mona Segall pregătește o nouă emisiune la Antena 1, după un format internațional: The Wall

 Antena 1 a achizitionat formatul show-ului “The Wall”, de la compania Endemol Shine Group. În Romania, formatul va fi produs de echipa coordonată de Mona Segall și Robert Lionte.

loading...

Postul Antena 1 este acum în faza de preselecții. Potrivit formatului, cei vor să concurenze în emisiunea de pe Antena 1 trebuie să aibă un partener de concurs. Fie că e vorba de partenerul de viață, unul dintre părinți, bunici, frați sau prieteni apropiați. 


Creat de LeBron James, celebrul jucător NBA, alături de Maverick Carter (SpringHill Entertainment) si Andrew Glassman (Glassman Media) impreuna cu Universal Television Alternative Studio și distribuit de Endemol Shine Group, The Wall este un quiz-show în care e nevoie de mai mult decât un răspuns corect; este nevoie de o relație specială între participanți pentru a putea câștiga premiile puse în joc. 

„O combinație între quiz-show, noroc și strategie, acțiunea este plasată într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreuna pentru a cuceri „The Wall”. Emoțiile ajung la o intensitate incredibilă pe măsură ce bilele roșii și verzi cad de-a lungul zidului, determinând câștiguri impresionante sau pierderi uriașe”, spun reprezentanții Antenei 1.

 

 

loading...

Autor: Iulia Bunea
iulia.buneapaginademedia.roSource link

Loading...

Lasă un răspuns

More 1326 posts in Sanatate
Recommended for you
1500986473 - Pantofi sport in culori pastel elegante
Pantofi sport in culori pastel elegante

[ad_1] Nu imi dau seama daca asteapta un raspuns, pentru ca nu i-l ofer niciodata...

%d blogeri au apreciat: