loading...
Home » Stiri » Lumea așa cum o știm noi s-a schimbat și nu mai există cale de întoarcere – 6 predicții

Lumea așa cum o știm noi s-a schimbat și nu mai există cale de întoarcere – 6 predicții

loading...
Doar cu 5 ani în urmă, am pășit printr-un portal în necunoscut – un loc unde conștiința umană nu a mai fost până atunci. Au fost persoane care se îndoiau, sceptice cu privire la procesul de ascensiune, însă aceasta este aici, se întâmplă… Este aici, acum, și nu mai există cale de întoarcere.

loading...

Această nouă energie este una atotcuprinzătoare, omniprezentă și imposibil de negat, chiar și pentru aceia care încearcă să facă acest lucru. Conștiința umană nu a fost ridicată la un asemenea nivel niciodată în toată istoria acestei planete. Pământul și locuitorii săi sunt pe cale de a schimba natura populației umane la un asemenea nivel, încât societățile vor fi de nerecunoscut în mai puțin de 50 de ani de aici încolo și nimic nu poate schimba acest lucru.

Imaginați-vă că la radio ar cânta același cântec toată viața voastră. Acela ar fi tot ceea ce ar rezona. Pământul a devenit obișnuit și s-a adaptat la asemenea cântec în ultimii 300.000 de ani. Aceeași frecvență, fără sau doar cu infime schimbări, până acum.
Contrar cărților noastre de istorie, au existat multe civilizații avansate pe Pământ înainte de aceasta și toate eu eșuat. Au eșuat deoarece gândirea spirituală a eșuat în a ține pasul cu tehnologia avansată. Au eșuat în a recunoaște natura și viața însăși ca fiind binevoitoare. Au fost incapabile să aprecieze adevărata conexiune pe care umanitatea o avea și sursa sa creativă. Însă acest lucru s-a schimbat și se schimbă.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...
More 1177 posts in Stiri
Recommended for you
Coreea de Nord reacționează după ce SUA au trimis bombardiere în apropierea țării

Coreea de Nord reacționează după ce SUA au trimis bombardiere în apropierea țării. Coreea de...

error: Content is protected !!