loading...
Home » Seriale Chinezesti » The.Legend.Of.The.Condor.Heroes.2017-EP-1-2-3

The.Legend.Of.The.Condor.Heroes.2017-EP-1-2-3

loading...

The.Legend.Of.The.Condor.Heroes.2017-EP-1-2-3

The.Legend.Of.The.Condor.Heroes.2017-EP-1-2-3,The.Legend.Of.The.Condor.Heroes.2017-EP-1-2-3,The.Legend.Of.The.Condor.Heroes.2017-EP-1-2-3,The.Legend.Of.The.Condor.Heroes.2017-EP-1-2-3

The.Legend.Of.The.Condor.Heroes.2017-EP-1-2-3

Genul: Wuxia
Scriitor: Louis Cha (povestirea originală)
Scenariul:Shen Yuchen, Wang Ziqi, Zhao Weina, Xu Tao
Regia: Jeffrey Chiang
Țara: China
Limba: Mandarină
Episoade: 52 (original)

loading...

„The Legend of the Condor Heroes” este un serial epic de televiziune, adaptat după romanul lui Louis Cha cu acelaşi titlu şi un remake al seriei Hong Kong din anul 1983 bazată pe acelaşi roman.
Povestea se petrece în perioada dinastiaei Song și la începutul invaziei dinastiei Jin din nordul Chinei, condusă de Jurchen. Prima parte se învârte în jurul prieteniei a doi bărbați, Yang Tiexin și Guo Xiaotian, care au devenit eroi în sine, luptând împotriva cotropitorilor Jin. Legătura dintre cei doi este atât de puternică încât fac un legământul ca urmaşii lor nenăscuți să devină fie frați (dacă ambii sunt de același sex), fie un cuplu căsătorit (dacă sunt de sex opus).
Povestea se concentrează asupra încercărilor și necazurilor copiilor după moartea lui Guo Xiaotian și dispariția lui Yang Tiexin.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...
More 9 posts in Seriale Chinezesti
Recommended for you
Film serial Wu Xin: The Monster Killer ,ucigasul de monstri

Film serial Wu Xin: The Monster Killer ,ucigasul de monstri [caption id="" align="aligncenter" width="298"] Film serial Wu...

error: Content is protected !!