loading...
Home » Stiri » ,,Iubitul meu și-a uitat Facebook-ul deschis în dimineața asta, a primit un mesaj de la femeia cu care mă înșela. M-am enervat foarte tare, i-am luat toate hainele, dar nu le-am rupt. I-am trimis un mesaj și i-am spus să se ducă să…”

,,Iubitul meu și-a uitat Facebook-ul deschis în dimineața asta, a primit un mesaj de la femeia cu care mă înșela. M-am enervat foarte tare, i-am luat toate hainele, dar nu le-am rupt. I-am trimis un mesaj și i-am spus să se ducă să…”

loading...

Mai jos puteți citi scrisoarea unei femei înșelate care a făcut ocolul internetului fiindcă este atât de politicoasă încât ustură! Scrisoarea este adresată iubitului ei care, așa cum descoperise în acea zi, o înșela. Ce i-a scris a făcut înconjurul lumii: ,,Bună, dulceață! Ghici cine a plecat cu Facebook-ul deschis în dimineața asta și a […]

Articolul ,,Iubitul meu și-a uitat Facebook-ul deschis în dimineața asta, a primit un mesaj de la femeia cu care mă înșela. M-am enervat foarte tare, i-am luat toate hainele, dar nu le-am rupt. I-am trimis un mesaj și i-am spus să se ducă să…” apare prima dată în Social media romania.

Source link

loading...

Lasă un răspuns

loading...
More 1176 posts in Stiri
Recommended for you
23 SEPTEMBRIE, ZIUA ÎN CARE NIBIRU APARE?

[ad_1] De-a lungul istoriei, omul a fost obsedat de proporții, de armonie. Leonardo da Vinci...

error: Content is protected !!