loading...
Home » Stiri » Gabriela Cristea, la un pas de divorţ de Tavi Clonda: „I-am zis, gata!”

Gabriela Cristea, la un pas de divorţ de Tavi Clonda: „I-am zis, gata!”

Gabriela Cristea, la un pas de divorţ de Tavi Clonda: „I-am zis, gata!”

Gabriela Cristea a dezvăluit că a făcut nenumărate tratamente pentru a rămâne însărcinată. Anul trecut a fost unul teribil pentru ea şi chiar a avut discuţii cu Tavi Clonda. Sarcina a venit însă pe cale naturală, o bucurie pe care o aşteptau de ani buni.

Prezentatoarea Gabriela Cristea mai are două luni şi va deveni mamă. A luptat mult timp pentru ca acest mare vis al ei să devină realitate. A făcut multe tratamente, însă sarcina a venit pe cale naturală. Relaţia cu Tavi a fost în pericol la un moment dat deoarece vedeta se săturase ca în fiecare zi să meargă la medic.

„Mă impresionează oamenii din jurul meu care au cu totul şi cu totul o altă atitudine. Vine un copil pe lume. Domnul de la machiaj îmi spunea că s-ar apuca şi de un copil când se uită la mine. (…) Doamne, dacă ţi-aş arăta câte mesaj primesc pe Facebook de la anumite fane. La începutul lui noiembrie am început ultimul ciclu de tratament. I-am zis atunci soţului meu că nu mai pot. Totul se învârtea în jurul acestor tratamente. Toată lumea ştie. Mergeam la doctor o zi una nu. I-a zis în noiembrie gata. A venit luna ianuarie, a fost o perioada în care nu am mai făcut astfel de tratamente, nimic. În februarie m-am trezit puţin însărcinată. De la natură. Este o minune de la Dumnezeu. Am avut o perioadă când m-am certat puţin cu el. Eşti ca însetatul ăla care caută în deşert. (…) Anul trecut a fost cel mai greu an din viaţa mea.Am făcut patru tratamente FIV.” a spus Gabriela Cristea într-o emisiune TV.

loading...

Lasă un răspuns

loading...
More 1176 posts in Stiri
Recommended for you
23 SEPTEMBRIE, ZIUA ÎN CARE NIBIRU APARE?

[ad_1] De-a lungul istoriei, omul a fost obsedat de proporții, de armonie. Leonardo da Vinci...

error: Content is protected !!