loading...
Home » Stiri » FORȚA SUNETULUI ANIHILEAZĂ GRAVITAȚIA! AȘA AU FOST CONSTRUITE PIRAMIDELE?

FORȚA SUNETULUI ANIHILEAZĂ GRAVITAȚIA! AȘA AU FOST CONSTRUITE PIRAMIDELE?

loading...
Au fost avansate multe ipoteze cu privire la modul în care vechile civilizații au reușit să construiască piramidele sau alte structuri megalitice. Una dintre aceste ipoteze face referire la utilizarea unei forțe care a anihilat forța gravitației.

Mult mai târziu, cercetătorii au introdus noțiunea de levitator care nu era altceva decât o mașină de rezonanță. Se formau două frecvențe opuse care prin interferență creau o zonă de rezonanță care permitea apariția levitației.

Sunetul este o forță năucitoare. Soldații care trăgeau cu tunul deschideau gura pentru ca sunetul care se producea să nu le spargă timpanele. Sunetul are o putere care afectează corpul uman, dar și mediul înconjurător. Lumea ştiinţifică occidentală a aflat cu surprindere că tibetanii cunoșteau și utilizau levitația de sute de ani.

Tibetul este o lume închisă, ascunsă. Cu mare greutate occidentalii au putut pătrunde în acest univers. În momentul în care unul dintre profesorii de la Oxford și-a vizitat un student tibetan, el al fost surprins să constate că aceștia utilizau câmpuri sonore vibratorii care anulau gravitația.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...
More 1177 posts in Stiri
Recommended for you
Coreea de Nord reacționează după ce SUA au trimis bombardiere în apropierea țării

Coreea de Nord reacționează după ce SUA au trimis bombardiere în apropierea țării. Coreea de...

error: Content is protected !!