loading...
Home » Trezirea Conștiinței » Filmul jafului din casa Mioarei Roman. Cu câți bani au plecat hoții

Filmul jafului din casa Mioarei Roman. Cu câți bani au plecat hoții

mioara roman<!– mioara roman –>

Mioara Roman a fost prădată de trei indivizi, care i-au bătut la uşa casei din sectorul 1 al Capitalei, sub pretextul că sunt angajaţi ai RAPPS şi trebuie să repare un burlan defect.

Cu dibăcie au intrat în casă, apoi i-au cerut toţi banii şi s-au pus la masă. S-au ospătat cu mâncare şi băutură, fără să îi invite nimeni, şi în final au plecat cu mai multe obiecte din argint, un parfum şi cu adidaşii Mioarei Roman. Poliţiştii îi caută acum pe hoţi.

Mioara Roman, a fost abordată de cei trei hoţi chiar la ea acasă. Indivizii s-au recomandat angajaţi RAPPS şi s-au oferit să îi repare burlanul din curte, contra unei sume modice.

Oana Roman: „Ea a crezut că sunt din partea proprietarilor şi ei au spus ne daţi şi nouă 50 de lei. Şi ea a zis ok. În momentul acela unul dintre ei s-a urcat pe balcon, ca să vezi doamne să pună mâna pe burlan şi a intrat în casa peste ea. S-a dus la uşă, a deschis ca să le dea drumul celorlalţi 2 care aşteptau afară, i-a băgat şi pe cei doi în casă şi i-au spus că îi schimbă burlanul. I-au schimbat o bucăţică dintr-un jgheab şi i-au spus gata am terminat, te costă 6.000 de euro. Și mama a spus eu nu am banii ăştia. Bine, dă-ne câţi bani ai la tine.”

loading...

Lasă un răspuns

loading...
More 592 posts in Trezirea Conștiinței
Recommended for you
O româncă din Franţa a murit după ce a fost arsă într-un atac asupra restaurantului unde lucra

[ad_1] O tânără din România a murit din cauza arsurilor suferite în urma atacului cu...

error: Content is protected !!