loading...
Home » Descopera » Festivalul Untold din Cluj: Un megashow dedicat forțelor întunericului

Festivalul Untold din Cluj: Un megashow dedicat forțelor întunericului

Loading...

Festivalul Untold din Cluj: Un megashow dedicat forțelor întunericului

 

Vreau să precizez din start că sunt fan al genului de muzică adoptat la acest festival, dar ezoteric, în plan subtil, depinde cui consacri acele energii ale miilor de tineri exuberanți. Să intrăm în amănunte…

Anul trecut, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj – Mihai Seplecan, un fost insider al sistemului, a afirmat că în spatele festivalului „Untold” se ascunde un ritual de magie neagră care a fost sprijinit de către masonerie. Aceste afirmaţii ale sale au fost suficiente pentru ca acesta să fie atacat din toate direcţiile de către fanii acestui festival, mai ales că Mihai Seplecan şi-a asumat o ipostază creştină.

Dacă realizăm o analiză exactă şi precisă a elementelor constitutive ale identităţii vizuale, părţi constitutive ale brandului „Untold”, atât de anul trecut, cât şi din acest an, putem observa faptul că acestea acoperă şi se află în deplină concordanţă cu realitatea pe care se străduieşte să o invoce. Astfel putem decela următoarele aspecte care sunt, poate, mai puţin evidente:

loading...

Lasă un răspuns

More 138 posts in Descopera
Recommended for you
Muntele Ceahlău, Locul Unde Se Petrec Fenomene Inexplicabile

Muntele Ceahlău, Locul Unde Se Petrec Fenomene Inexplicabile   În fiecare an, la începutul lunii...