loading...
Home » Trezirea Conștiinței » Familia și prietenii militarului ucis în Afganistan, zdruncinați de veste. Mădălin Stoica, decorat de Iohannis

Familia și prietenii militarului ucis în Afganistan, zdruncinați de veste. Mădălin Stoica, decorat de Iohannis

E o durere fără margini acasă, dar şi în satul în care s-a născut şi a trăit militarul ucis vineri în Afghanistan. Mădălin Stoica avea 41 de ani şi era plecat în prima lui misiune în Kandahar.

Convoiul în care se afla a căzut însă pradă unui atac sinucigaş, iar caporalul, grav rănit, s-a stins la spital. Trupul său va fi adus în ţară luni, cu un avion militar. Tot atunci, în unităţile militare vor fi organizate ceremonii de comemorare. Alţi doi militari au fost loviţi de schije, iar acum se află în grijă medicilor.

Militarul care a murit în urma atacului asupra unei patrule româneşti în Afganistan a fost decorat post mortem de către preşedintele Klaus Iohannis.

Reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale au publicat, vineri searăș, o înregistrare cu militarul Mădălin Stoica: 

„Eu am mereu sprijin din partea colegilor mei, am un coleg care îmi supraveghează spatele, nu cobor niciodată singur, mi se asigură perimetrul, după care intervin şi cer suport medical pentru evacuare.”

loading...

Lasă un răspuns

loading...
More 594 posts in Trezirea Conștiinței
Recommended for you
Amintiri din Moarte Clinica, Dezvaluiri Socante -Video

Amintiri din Moarte Clinica, Dezvaluiri Socante -Video   Amintiri moarte clinică, dezvăluiri uluitoare a unui...

error: Content is protected !!