loading...
Home » Stiri » Facebook trece prin cea mai bună perioadă din istoria companiei

Facebook trece prin cea mai bună perioadă din istoria companiei

Facebook tocmai și-a publicat rezultatele financiare pe ultimul trimestru fiscal și se pare că are foarte multe motive de mândrie combinate cu câteva recorduri.

Nu trece o zi fără o știre despre Facebook. Platforma online se află într-o evoluție permanentă și luptă pe 15 planuri pentru a-și menține relevanța într-o piață aflată în continuă evoluție. Propagarea știrilor false, regulile abstracte de cenzură sau abilitatea de a influența rezultatele alegerilor din mai multe teritorii sunt buline negre pe CV-ul companiei. Acestea sunt însă contrabalansate cu ușurință de performanța financiară a gigantului și de faptul că reușește în continuare să atragă utilizatori noi.

loading...

În iunie, oficialii Facebook se mândreau cu 2 miliarde de utilizatori. La ora actuală, aflăm cât de bine poate fi monetizată o masă de oameni atât de mare. Nu mai mai puțin de 9,32 miliarde de dolari a încasat Facebook în ultimele trei luni, cu 47% mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut. Numărul de utilizatori ai rețelei de socializare a crescut cu 17%, în timp ce persoanele care nu stau o zi fără Facebook au ajuns la 1,32 miliarde.

loading...

Lasă un răspuns

loading...
More 1176 posts in Stiri
Recommended for you
23 SEPTEMBRIE, ZIUA ÎN CARE NIBIRU APARE?

[ad_1] De-a lungul istoriei, omul a fost obsedat de proporții, de armonie. Leonardo da Vinci...

error: Content is protected !!