loading...
Home » Video » Exista o contradictie intre stiinta si religia crestina? prof.dr. Iosif Ton

Exista o contradictie intre stiinta si religia crestina? prof.dr. Iosif Ton

loading...
loading...

La sfârșitul secolului 19 au apărut două cărți care au lansat această legendă, că știința ar contrazice credința creștină. De atunci, au fost mari dezbateri, și trebuie să accentuăm că totul e o absurditate. Care știință contrazice credința creștină? Matematica? Fizica? Medicina? Niciuna din științe nu contrazice credința creștină.
Unii dintre cei mai mari savanți au fost credincioși. Isaac Newton, creatorul științei moderne, a fost un mare credincios – printre altele, a scris și un comentariu al cărții Apocalipsa. De atunci până astăzi putem arăta liste de laureați ai premiului Nobel care au fost și sunt foarte credincioși. Trebuie să strigăm în gura mare: Știința nu contrazice credința creștină!
Dimpotrivă! Credința creștină face apel la rațiune. Dumnezeu vrea să fie iubit cu toată inima, cu tot sufletul și cu toată mintea (Matei 22). Dumnezeu vrea să Îl iubim cu mintea noastră! El nu e împotriva minții, împotriva rațiunii. În Isaia 1:18 Dumnezeu ne invită “veniți să judecăm împreună, să raționăm împreună”. El vrea să ne punem mintea la contribuție, pentru că El a creat mintea noastră. Cum ar putea să o Interviu cu prof. dr. Iosif Țon, difuzat în cadrul emisiunii Întrebări Esențiale, zilnic de la ora 6.45, pe canalul Alfa Omega TV. Afla mai multe despre Stiinta-Credinta: http://alfaomega.tv/creationism

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...
More 1782 posts in Video
Recommended for you
OZN Satu Mare

Ozn,ufo,satu mare,extraterestrii. source

error: Content is protected !!