loading...
Home » Stiri » Doctorii au ramas blocati cand au vazut burta imensa a acestei femei care astepta in camera de garda. E cutremurator cum arata bebelusul pe care l-a adus pe lume: „Nu stim cum de nu vi s-a rupt uterul! Asa ceva nu am mai vazut!”

Doctorii au ramas blocati cand au vazut burta imensa a acestei femei care astepta in camera de garda. E cutremurator cum arata bebelusul pe care l-a adus pe lume: „Nu stim cum de nu vi s-a rupt uterul! Asa ceva nu am mai vazut!”

loading...

Medicii unui spital din China au avut parte de o adevarata surpriza in cadrul unei nasteri. Totul a inceput dupa ce o femeie s-a prezentat la camera de garda spunand ca este pregatita sa aduca pe lume un copil. Ce i-a frapat pe doctori a fost starea extrem de agitata…

Articolul Doctorii au ramas blocati cand au vazut burta imensa a acestei femei care astepta in camera de garda. E cutremurator cum arata bebelusul pe care l-a adus pe lume: „Nu stim cum de nu vi s-a rupt uterul! Asa ceva nu am mai vazut!” apare prima dată în Social media romania.

Source link

loading...

Lasă un răspuns

loading...
More 1176 posts in Stiri
Recommended for you
23 SEPTEMBRIE, ZIUA ÎN CARE NIBIRU APARE?

[ad_1] De-a lungul istoriei, omul a fost obsedat de proporții, de armonie. Leonardo da Vinci...

error: Content is protected !!