loading...
Home » Stiri » „De ce sa-mi spui mie Hrebenciuc?! H e de la hot”! – Cap Limpede

„De ce sa-mi spui mie Hrebenciuc?! H e de la hot”! – Cap Limpede

„De ce sa-mi spui mie Hrebenciuc?! H e de la hot”! – Cap Limpede

Actorul Victor Rebengiuc a marturisit, la postul de televiziune Digi24, ca este iritat de fiecare data cand numele sau este coonfundat cu cel al pesedistului Viorel Hrebenciuc.„Da, mi s-a intamplat. Si ma enerveaza treaba asta”, a marturisit actorul, in emisiunea „In fata ta” de la Digi24. „Adica nu pot sa-mi explic. Eu am o activitate de 61 de ani, deci numele meu e public de 61 de ani, toata lumea stie de Victor Rebengiuc…

Si unul, care a inceput de 27 de ani sa fie cunoscut, numele lui e mai cunoscut decat al meu. Asta nu-nteleg: de ce sa-mi spui mie Hrebenciuc?! Si ma irit cand aud chestia asta si spun: Nu, dom’ne. „H” e de la hot, n-are ce sa caute la Rebengiuc. Rebengiuc incepe cu „R”, nu cu „H” de la hot”, a declarat Victor Rebengiuc.

Acesta a mai dezvaluit ca l-a cunoscut intr-o imprejurare pe adevaratul Viorel Hrebenciuc, care l-a intrebat daca si-a facut arborele genealogic. „Eu mi l-am facut”, i-a spus Hrebenciuc lui Rebengiuc. „Da, deci el stie, are arborele genealogic, a inceput din preistorie”, a comentat actorul razand.

loading...

Lasă un răspuns

loading...
More 1176 posts in Stiri
Recommended for you
23 SEPTEMBRIE, ZIUA ÎN CARE NIBIRU APARE?

[ad_1] De-a lungul istoriei, omul a fost obsedat de proporții, de armonie. Leonardo da Vinci...

error: Content is protected !!