loading...
Home » Trezirea Conștiinței » De ce au venit în România doi antreprenori americani care au făcut câte 600 de milioane de dolari

De ce au venit în România doi antreprenori americani care au făcut câte 600 de milioane de dolari

România a devenit un magnet pentru companiile de IT. Fie că oferă servicii de suport tehnic, call center ori construcţia de softuri complicate tot mai multe îşi deschid filiale în ţară noastră sau se mută aici.

Găsesc specialişti care vorbesc engleză şi care acceptă salarii mult mai mici. James şi Eric, doi antreprenori din Silicon Valley, au făcut câte 600 de milioane de dolari după ce au creat şi vândut brăţări şi ceasuri pentru fitness în toată lumea. Acum au deschis în Bucureşti cea mai mare filială a lor din afară Statelor Unite. De ce au venit în România?

James Park, CEO companie IT: „Costurile sunt mereu un factor important, dar aici am găsit ingineri IT extraordinari cu care vom lucra cu plăcere.”

Eric Friedman, cofondator companie IT: „Vrem să avem o echipa în România, căutăm oameni talentaţi. Este extraordinar să avem o prezenţa în Europa Centrală, în Bucureşti.”

loading...

Lasă un răspuns

loading...
More 594 posts in Trezirea Conștiinței
Recommended for you
Amintiri din Moarte Clinica, Dezvaluiri Socante -Video

Amintiri din Moarte Clinica, Dezvaluiri Socante -Video   Amintiri moarte clinică, dezvăluiri uluitoare a unui...

error: Content is protected !!