loading...
Home » Stiri » Dacă cazi într-o gaură neagră ești în același timp și viu și mort

Dacă cazi într-o gaură neagră ești în același timp și viu și mort

loading...
Una dintre cele mai interesante întrebări, de pe buzele oamenilor de știință, este: Ce se întâmplă cu un om dacă este absorbit de o gaură neagră?

Gaură neagră, proprieteți

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale unei găuri negre este că legile fizicii, așa cum le cunoaștem noi, dispar pur și simplu. Acesta este motivul principal pentru care acest obiect cosmic este atât de interesant ți fascinant. Interesant este faptul că o gaură neagră poate să apară în urma exploziei unei stele, care a rămas fără combustibil pentru fuziunea nucleară și s-a prăbușit sub forța propriei gravitații.

Astronomii sugerează că numai în galaxia noastră există peste 100 de milioane de găuri negre, iar una de dimensiuni considerabile este de circa 10 miliarde de ori mai mare decât Soarele. Aceste găuri negre absorb materia și o descompun. De nenumărate ori, numeroși fizicieni au sugerat că în găurile negre există adevărate universuri, care funcționează după alte legi ale fizicii. De asemenea, s-a spus că și noi am fi trăi într-o imensă gaură neagră.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...
More 1177 posts in Stiri
Recommended for you
Coreea de Nord reacționează după ce SUA au trimis bombardiere în apropierea țării

Coreea de Nord reacționează după ce SUA au trimis bombardiere în apropierea țării. Coreea de...

error: Content is protected !!