loading...
Home » Stiri » Cum primim mesaje din lumea de dincolo? Semne și modalități

Cum primim mesaje din lumea de dincolo? Semne și modalități

loading...
Fenomenul EVP electronic voice phenomenon, consta in inregistrarea unor voci, aparent supranaturale, unele din ele putind fi auzite clar. 

Unele voci sustin ca sint spirite ale mortilor. Alte voci sustin ca sint extraterestri sau un fenomen necunoscut al subconstientului. Cu toate acestea, unii cercetatori cred ca este vorba de transmisii radio interceptate sau de interferente radio ori pur si simplu de zgomote mecanice distorsionate.

Vocile electronice mai sint numite si voci Raudive, numite astfel dupa psihologul letonian Konstantin Raudive, cercetator de prima mina al acestui fenomen in anii ’60. Raudive a fost inspirat de experimentele lui Fredrich Jurgenson, cintaret de opera suedez, pictor si producator de filme. in 1959, Jurgenson a inregistrat cintecele pasarilor de la vila sa de la tara. Cind a ascultat aceasta caseta el a auzit o voce masculina care comenta cintecele pasarilor nocturne in limba norvegiana.

La inceput, Jurgenson a crezut ca a inregistrat o transmisiune radio, dar apoi i s-a parut ciudata coincidenta comentariilor despre cintecele pasarilor. A continuat sa inregistreze cu toate ca in acest timp nu auzea nici o voce. Atunci cind le asculta auzea totusi mai multe voci care se parea ca ii transmit informatii personale si instructiuni cum sa faca sa inregistreze mai multe voci.  A inregistrat mai mult de 100 de mii de fraze . Dupa mai multi ani de experimente Jurgenson a publicat o carte si o inregistrare numite Voci din Univers.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...
More 1177 posts in Stiri
Recommended for you
Coreea de Nord reacționează după ce SUA au trimis bombardiere în apropierea țării

Coreea de Nord reacționează după ce SUA au trimis bombardiere în apropierea țării. Coreea de...

error: Content is protected !!