loading...
Home » Trezirea Conștiinței » Cum arată mâna unui chirurg român după 12 ore de operații la 30 de grade

Cum arată mâna unui chirurg român după 12 ore de operații la 30 de grade

mama medic<!– mama medic –>

Lipsa banilor din spitalele de stat îi afectează deopotrivă atât pe pacienți, cât și pe medici, unii dintre aceștia apelând la opinia publică pentru a arăta efectele condițiilor în care lucrează.

loading...

Horea Feier, doctor chirurg la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, a postat vineri pe Facebook o fotografie a propriei mâini, după 12 ore de operații la o temperatură de 30 de grade. El explică faptul că aparatul de aer condiționat, vechi de 20 de ani, s-a stricat, scrie profit.ro.

Lipsa banilor pentru instalații de climatizare în saloane este doar una dintre problemele generate spitalelor de către autorități, prin nivelul scăzut al finanțării asigurate.

Problema personalului lipsă din sistemul public de sănătate revine frecvent în dezbaterea publică, iar în ultima perioadă autoritățile au mizat pe o creșterea salariilor pentru a determina medicii să rămână în țară. La majorarea lefurilor ar trebui să se adauge și o scutire de impozit pe venit, promisă de la începutul anului următor.

loading...

Lasă un răspuns

loading...
More 595 posts in Trezirea Conștiinței
Recommended for you
Coreea de Nord reacționează după ce SUA au trimis bombardiere în apropierea țării

Coreea de Nord reacționează după ce SUA au trimis bombardiere în apropierea țării. Coreea de...

error: Content is protected !!