loading...
Home » Trezirea Conștiinței » Angela Gheorghiu, live în Piaţă Constituţiei din Capitală. Spectatorii au trăit momente unice

Angela Gheorghiu, live în Piaţă Constituţiei din Capitală. Spectatorii au trăit momente unice

Angela Gheorghiu<!– Angela Gheorghiu –>

Au răsunat aplauze la scenă deschisă în Piaţă Constituţiei din Bucureşti pentru marea noastră soprana Angela Gheorghiu.

Peste 12 mii de spectatori au ţinut morţiş să o asculte live pe artista apreciată în întreagă lume. Şi, timp de trei ore, au fost răsfăţaţi cu momente unice.

Surpriză Angelei Gheorghiu – o interpretare emoţionantă în limba română – i-a luat prin surprindere pe cei prezenţi. Într-o rochie albă, diafană, Angela Gheorghiu a strălucit acasă, în România.

Soprana a apărut în faţă publicului din Piaţă Constituţiei din Capitală alături de tenorul Teodor Ilincăi şi Filarmonica Geoge Enescu, sub bagheta dirijorului american Eugene Kohn.

loading...

Au interpretat arii care au făcut-o celebra pe Angela Gheorghiu pe marile scene ale lumii, de la Metropolitan Opera din New York la Opera de Stat din Viena.

În Piaţă Constituţiei au fost pregătite zece mii de scaune şi o scenă inedită, construită special pentru acest eveniment. În decorul tridimensional, muzică s-a îmbinat perfect cu luminile, culorile şi proiecţiile.

loading...

Lasă un răspuns

loading...
More 593 posts in Trezirea Conștiinței
Recommended for you
Video SOCANT, Apa Oceanelor  din Coastele Sud Americii Dispare Treptat.

Video SOCANT, Apa Oceanelor  din Coastele Sud Americii Dispare Treptat.   După Uraganele  care au...

error: Content is protected !!