Știri

Radu Florescu, CEO Centrade, ar putea aduce în România un serviciu gen Uber pentru curierat


astăzi, 14:18

Autor:


Roxana Rosu


Tom Fiorita

Point Pick-up(PPUP), una din cele mai puternice platforme digitale de curierat din Statele Unite ale Americii, dezvoltată de Tom Fiorita şi Radu Florescu, analizează piaţa românească şi ar putea lansa operaţiunile locale în acest an, oferind un serviciu similar Uber, dar pentru colete.

Platforma digitală pentru noul serviciu, similar celui oferit de Uber,  a fost realizată de agenţia de consultanţă în comunicare Centrade Î Cheil, condusă de omul de afaceri Radu Florescu, unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori din industria locală de publicitate

Cargando...

Firma Centrade din România este parte a grupului Centrade SUA, holdingul cu birouri în Houston, Bucureşti, Praga şi Zagreb, format din companiile Centrade PR, Chainsaw Europe, Kubis Interactive, Cable Direct, Zenith şi Epidemic Worldwide.

„Având în vedere relaţia noastră cu Centrade Î Cheil, credem că vom intra pe piaţa din România în 2018, investiţia iniţială urmând să fie recuperată într-un interval de 12 până la 18 luni. Suntem convinşi că  nevoile pieţei de retail pentru livrări în aceeaşi zi vor continua să crească, dar  într-un ritm moderat comparativ cu SUA sau alte pieţe europene”, a declarat Tom Fiorita, fondatorul PPUP.

Ideea unui serviciu de curierat oferit de persoane şi nu doar de companii i-a venit lui Tom Fiorita în urmă cu patru ani când a intuit că e-commerce-ul va avea o influenţă decisivă în comportamentul de consum al populaţiei, la nivel global, în viitorul apropiat.  

”Aşa cum Uber este cunoscut pe plan global drept „aplicaţia” pentru transportul de persoane, PPUP este aplicaţia pentru livrarea de produse / servicii până…Source link

Cargando...

Leave a Comment

%d blogeri au apreciat: