Știri

Conpet Ploieşti dezvăluie în bugetul pe 2018 rezultatele financiare obţinute în 2017. Cum statul cer…


astăzi, 12:52

Autor:


Liviu Popescu

Conpet Ploieşti (COTE), transportator naţional de ţiţei prin conducte şi căi ferate, şi-a publicat bugetul de venituri şi cheltuieli pe 2018 din care a dezvăluit şi câteva informaţii cu privire la rezultatele financiare preliminare obţinute pentru 2017.

Compania arată că a realizat în 2017 un profit net de 73,6 milioane de lei, în creştere cu 3% faţă de anul precedent, în timp ce veniturile au rămas la 418 mil. lei.

Cum statul cere din nou 90% din profiturile companiilor din portofoliu pentru echilibrarea bugetului, rezultă că randamentul dividendelor Conpet Ploieşti este de circa 6,7% la preţurile curente de tranzacţionare. Decizia statului va fi discutată într-o AGA viitoare în contextul în care statul are 50,3% din companie.

Cargando...

 

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) – vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = „http://connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1&appId=845100652222566”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
http://connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1Source link

Cargando...

Leave a Comment

%d blogeri au apreciat: